PRIMUL PAS PENTRU REVITALIZAREA PARCULUI ”FABRICA DE ZAHĂR”

PRIMUL PAS PENTRU REVITALIZAREA PARCULUI ”FABRICA DE ZAHĂR”

În această dimineață, echipa proiectului ”Parcul Fabricii de Zahăr – recuperări participative comunitare prin modelare parametrică” a dat curs primei acțiuni în ceea ce privește revitalizarea acestei locații.

Astfel, a fost prezent la acțiunea de curățenie și igienizare și primarul Nicolae Barbu, alăturându-se echipei și giurgiuveni care locuiesc în zonă.

Atât pentru prima etapă a proiecului, cât și pentru cele care vor urma, echipa proiectului face apel la locuitorii cartierului să se înscrie, în funcție de disponibilitate, la acțiunile care vor fi desfășurate în perioada imediat următoare – acțiuni de igienizare, construcția unei structuri ușoare din lemn de tip pavilion, amenajarea peisagistică a unor zone.

Proiectul cultural ”Parcul Fabricii de Zahăr – recuperări participative comunitare prin modelare parametrică” se defășoară în perioada martie-noiembrie 2018 acesta ajutând la întărirea legăturilor din cartier și va înlesni comunicarea dintre autorități și populația orașului.

Primăria Municipiului Giurgiu este partener local în cadrul acestui proiect.

Ultima modificare: 21.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul APA SERVICE A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU ASISTENȚĂ TEHNICĂ PENTRU PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.